Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 4 finocchi piccoli, puliti e tagliati in quarti
- 150 g di Fontina a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 13.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 50.1 g
- Sodyum
- 416.2 mg
Alternatif tarifler
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Frittata alle zucchine
40min
Finocchi ripieni
1h
Cavolfiori gratinati
50min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Sformato di finocchi
1h
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Asparagi alla parmigiana
50min
Asparagi alla parmigiana
50min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Peperoni alla piemontese
55min