Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 4 finocchi piccoli, puliti e tagliati in quarti
- 150 g di Fontina a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 13.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 50.1 g
- Sodyum
- 416.2 mg
Alternatif tarifler
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Finocchi ripieni
1 Std.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Sformato di finocchi
1 Std.
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Frittata alle zucchine
40 Min