Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di patate, pelate e a tocchetti
- 60 g di cipolle a listarelle
- 200 g di bietole, le foglie
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1018.8 kJ / 243.5 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 389.3 mg
Alternatif tarifler
Frittata alle zucchine
40min
Frittata di spinaci al forno
45min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Frittata primavera al vapore
50min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Torta alle bietole
3 Std.
Torta salata di bietole
1h
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Finocchi alla valdostana
40min