Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar
-
200
g de brandy
veya 200 g de vino blanco - 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 973 kJ / 234 kcal
- Protein
- 24.36 g
- Karbonhidrat
- 7.48 g
- Yağ
- 10.28 g
Alternatif tarifler
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Bonito a la riojana
50min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Vinagreta de pimientos
5min
Txangurro
1h 10min
Cardo a la cerveza
25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Marmitako
40 min