Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar
-
200
g de brandy
veya 200 g de vino blanco - 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 973 kJ / 234 kcal
- Protein
- 24.36 g
- Karbonhidrat
- 7.48 g
- Yağ
- 10.28 g
Alternatif tarifler
Porrusalda con calabaza
50 Min
Pastel de cabracho
2h 50min
Patatas a la riojana
40min
Chipirones rellenos
1h 10min
Marmitako
40min
Bonito a la riojana
50 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Vinagreta de pimientos
5min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min