Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 4 branches de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 60 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 150 g de lardons fumés
- 750 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de pâtes sèches, type fregola sarda
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min.
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 Min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 min.
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min.
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
Soupe d'alpage
40 min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 min