Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de gambas arroceras crudas (sólo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
- 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 150 g de huesos de rape
- 1 cucharadita de sal
- 2 ramitas de perejil fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 800 g
- Kalori
- 3010 kJ / 719 kcal
- Protein
- 77.2 g
- Karbonhidrat
- 14.6 g
- Yağ
- 38.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 4408.9 mg
Alternatif tarifler
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Calamares encebollados
1 Std.
Caldo de pescado
45 min
Calamares a la americana
50 Min
Almejas a la marinera
30 min
Sopa de pescado
55 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Crema con rape y gambas
30 min
Rape en salsa americana
1 Std.
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min