Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di latte
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 320 g di pasta secca tipo penne integrali
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 56.4 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Porri in crema delicata
35min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Risotto porri e finocchi
40min
Risotto alla valdostana
35min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Risotto ai porri e burrata
35min