Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
- 40 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Karbonhidrat
- 11.7 g
- Yağ
- 19.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Coda di rospo con verdure
40 min.
Sogliola al vapore con insalata russa
35min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min.
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min.
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 min.
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min.
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min.