Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks separated
- 2 - 3 sprigs fresh chervil, leaves and stalks separated (see Tips)
- 50 g tomato
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste
- Besin Değeri
- şuna göre 350 g
- Kalori
- 6636 kJ / 1580 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 166.8 g
- Doymuş Yağ
- 102.4 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 2385.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poached eggs with hollandaise
40 min
Risotto for One
35 min
Basil oil
10 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Béarnaise sauce
20min
Apple and sage stuffing
10 Min
Mulled cider
15min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min