Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks separated
- 2 - 3 sprigs fresh chervil, leaves and stalks separated (see Tips)
- 50 g tomato
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste
- Besin Değeri
- şuna göre 350 g
- Kalori
- 6636 kJ / 1580 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 166.8 g
- Doymuş Yağ
- 102.4 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 2385.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Cooking split green peas
45 min
Béarnaise sauce
20min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Apricot liqueur
1h
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min