Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gin and finger lime granita
- 60 g caster sugar
- 60 g water
- 40 g gin
- 200 g tonic water
- 1 - 2 finger limes, pearls only, plus extra to serve
Lime panna cotta
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 150 g caster sugar, to taste
- 2 limes, zested, no white pith
- 300 g pouring (whipping) cream
- 300 g buttermilk
Lime syrup
- 40 g lime juice
- 120 g caster sugar
- 20 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1875.1 kJ / 448.2 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 64.6 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 123.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Lemon caper butter
10 Min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min.
Orange liqueur zabaglione
15 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Strawberry and meringue semifreddo
12 Std. 15 Min
Traditional crème brûlée
25h
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min