Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gin and finger lime granita
- 60 g caster sugar
- 60 g water
- 40 g gin
- 200 g tonic water
- 1 - 2 finger limes, pearls only, plus extra to serve
Lime panna cotta
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 150 g caster sugar, to taste
- 2 limes, zested, no white pith
- 300 g pouring (whipping) cream
- 300 g buttermilk
Lime syrup
- 40 g lime juice
- 120 g caster sugar
- 20 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1875.1 kJ / 448.2 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 64.6 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 123.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Panna cotta
6h 15min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Honeycomb butter
10 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Raspberry soufflés
1 Std. 35 Min
Traditional crème brûlée
25h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Crème anglaise
15 Min