Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 carciofi
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 10.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puntarelle alla romana
15min
Verdure all'orientale
10 Min
Carciofi alla maremmana
40 min
Carciofi romani gratinati
45 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Carciofi ripieni
50 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Carciofi all'aceto light
45 min
"Scafata" viterbese
1 Std. 50 Min
Carciofi trifolati
30 min
Zuppa di baccalà
1 Std.