Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta per cannelloni
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova (da 60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno ricotta e spinaci
- 700 g di acqua
- 600 g di spinaci in foglia surgelati
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Per terminare
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di burro a fiocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3753 kJ / 897 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Karbonhidrat
- 84.3 g
- Yağ
- 45.9 g
- Lif
- 302.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli al radicchio
1 godz. 10 min
Lasagne valtellinesi
2hod.
Lasagne classiche
2hod.
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Parmigiana di melanzane
2hod.
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 godz. 5 min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 godz. 35 min
Verdurine in sfoglia
1 godz.
Conchiglioni agli spinaci
1 godz. 15 min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1hod. 30min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2hod.