Bacalao al vacío con ensalada y vinagreta de mango

Bacalao al vacío con ensalada y vinagreta de mango

4.6 79 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 raciones

Malzemeler

Vinagreta de mango
  • 1 mango maduro
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de vinagre de manzana
  • 1 pellizco de sal
Bacalao al vacío
  • 1450 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 700 - 800 g de lomos de bacalao al punto de sal (4 lomos de aprox. 2,5 cm de grosor)
  • 1 bolsa de espinacas baby frescas (300 g)
  • 250 g de tomates cherry cortados en cuartos
  • 50 g de nueces peladas troceadas

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 281.2 mg
Protein 4.8 g
Kalori 1489.8 kJ / 356.4 kcal
Yağ 33.5 g
Lif 4.2 g
Doymuş Yağ 4.4 g
Karbonhidrat 8.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...