Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari freschi, ad anelli con teste e tentacoli
- 100 g di olive nere denocciolate
- 25 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli
-
500
g di pomodori ciliegino a metà
veya 500 g di passata di pomodoro - ½ cucchiaino di sale
- 6 fette di pane casereccio tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1188 kJ / 284 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamari in umido
55 min.
Calamari alla marchigiana
35min
Polpo in rosso
35min
Anelli di totano in umido
30min
Moscardini al limone
30min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Polpetti affogati
45min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Insalata di calamari
55 min.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min