Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
- 4 tbsp all-purpose flour
- 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
- 3 garlic cloves, sliced
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
- 21 oz beef stock
- 1 ½ tsp dried basil
- 2 tbsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
- fresh parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 2028 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butter Chicken
4j 5 menit
Shepherd's Pie
1h 15min
Sous-vide Artichokes
55 Min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 Std. 30 Min
Pumpkin Mashed Potatoes
50 Min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Beef Chili
1h 5min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min