Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade and Searing Chicken
- 4 chicken thighs, skin on and bone in
- 1 dried bay leaf
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp salt
- 5 oz extra virgin olive oil, plus 2 tsp to sear
- 10 oz strong dry red wine, e.g. red Burgundy wine
Coq au Vin
- 3 pieces thick cut bacon, chilled
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 3 oz carrots, peeled, in rounds (¼ in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 3 oz pearl onions, peeled, thawed if frozen
- 3 oz fresh cremini mushrooms, quartered
- 2 tbsp all-purpose flour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- fresh baguette, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4657 kJ / 1113 kcal
- Protein
- 72 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 79 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Béarnaise sauce
15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2sa 15 dk
Béarnaise Sauce
20min
California Stuffed Artichokes
55 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Tomato Basil Soup
40 min
French Onion Soup
1h 10min