Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 3883 kJ / 927 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 57.5 g
- Sodyum
- 1260 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6sa 20 dk
Cottura del miglio
45min
Cottura del farro integrale
8óra 40p
Ceci a Cottura Lenta
14hod. 40min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4h 15min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 Min
Cottura del farro perlato
35min
Cottura delle lenticchie
1 Std.
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Cottura dei fagioli
11 godz.
Cottura dei ceci
11 godz.