Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 3883 kJ / 927 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 57.5 g
- Sodyum
- 1260 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del farro perlato
35 min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40 min
Cottura del farro integrale
8 godz. 40 min
Cottura dei fagioli
11 Std.
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 Std. 15 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Cottura dei ceci
11 Std.
Ricotta (TM6)
16h 30min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6h 20min