Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa al burro bianco
- 3 scalogni a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3609 kJ / 862.5 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Karbonhidrat
- 13.7 g
- Yağ
- 75.3 g
- Doymuş Yağ
- 36.9 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 739.2 mg
Alternatif tarifler
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Pepata di cozze
45 min
Pepata di cozze
55 min
Pepata di cozze
55 min
Polpette fritte
40min
Insalata di polpo e patate
2h
Sautè di cozze e vongole
40min
Spaghetti alle vongole
4hod. 40min
Polpo alla Luciana
1 godz. 30 min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Linguine allo scoglio
40min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min