Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g sugar
- 2 oranges, 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1467 kJ / 350 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Spiced Red Wine Pears
45min
Floating islands
40min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 Std. 5 Min
Masala Hake at 55°C
55 min.
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Değerlendirme yok
Cream cheese spread with radishes
5 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Apple Mulled Wine
25 min
Chicken Liver Parfait
2h 40min