Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g sugar
- 2 oranges, 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1467 kJ / 350 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Classic Zabaglione
15 Min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Berry mousse
4u. 50min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5u.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3u. 35min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Creamy French Dressing
5min
Chocolate Mousse
3h 20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Roquefort Sauce
20min