Cihazlar ve Aksesuarlar
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
14 oz
Malzemeler
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 14 oz
Sodyum
171 mg
Protein
4 g
Kalori
1213 kJ /
290 kcal
Yağ
20 g
Lif
9.6 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Basic Vegetables
16 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Peeling Ginger
5 dk
Chopped Garlic
5 dk
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 dk
Basic Long Grain Brown Rice
1sa 35 dk
Basic Basmati Rice
35 dk
White basmati rice
40 dk
Mirepoix
15 dk
Sautéed onions (200-300 g)
10 dk
Sautéing Onions and Garlic
20 dk
Basic Soup Purée
45 dk
Peeler Mashed Potatoes
35 dk
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 dk