Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
½
oz oil
veya ½ oz extra virgin olive oil -
6
oz yellow onions, cut in wedges
veya 6 oz red onions, cut in wedges - 4 ½ - 5 oz carrots, sliced (½ in. rounds)
- 2 ½ - 3 oz celery sticks, sliced (½ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 14 oz
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 171 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Steamed Cabbage
25 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Mirepoix
15min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Browning Beef Strips
15min