![Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3995f614-fd46-4fa1-b2ec-7aa59d3af01f/Derivates/2674d2f7-46a1-4fe2-ba5f-8598ad02291a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
½
oz oil
veya ½ oz extra virgin olive oil -
6
oz yellow onions, cut in wedges
veya 6 oz red onions, cut in wedges - 4 ½ - 5 oz carrots, sliced (½ in. rounds)
- 2 ½ - 3 oz celery sticks, sliced (½ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 14 oz
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 171 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Browning Beef Cubes (Medium)
15 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing Turkey Cubes
Değerlendirme yok
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Browning Beef Strips
15 min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Mirepoix
15 min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 min