Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meat Filling
- 14 oz ground pork
- 1 tsp salt
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 ½ oz water
Dough
- 9 oz water
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp active dry yeast
- 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the Buns
- 1 tbsp vegetable oil
- 3 oz water, divided
- 1 tsp sesame seeds, black
- 1 tbsp spring onions, thinly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 679.3 kJ / 162.4 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 5.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 230.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sticky Sesame Chicken
40 min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Noodle Kugel
55 Min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Caramelized Onion Pizza Dough
4h 25min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Chicken Shawarma Bowl
1h