Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 130 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Wasser, kalt
- 1 ½ TL Rosmarin
- ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Paniermehl zum Ausstreuen
Belag
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Eier
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Muskat
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
Tomaten-Oliven-Sauce
- 40 g Pinienkerne
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 400 g Tomaten, reif, gehäutet, geviertelt (große geachtelt)
- 2 EL Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- ½ - 1 TL Harissa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1769 kJ / 423 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche mit Ziegenkäse
1 godz. 25 min
Quiche mit Ofenpaprika
2 godz.
Tarte Tatin mit Tomaten
1 godz. 40 min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1 godz. 45 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Tarte provençale
1 godz. 40 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 godz.
Paprika-Feta-Tarte
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Porree-Feta-Tarte
2 godz.
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 godz.