Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 250 g Wasser
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 500 g Schalotten, in Ringen
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Crema di Balsamico
- 100 g Rotwein
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 200 g Frischkäse
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Sahne
- 50 g Rucola, in groben Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Portionen
- Kalori
- 16020 kJ / 3825 kcal
- Protein
- 95 g
- Karbonhidrat
- 450 g
- Yağ
- 173 g
- Lif
- 34.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chorizo-Quiche
2 Std. 30 Min
Gefülltes Fladenbrot mit Hummus
30 Min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Spinat-Pistazien-Flans
35 Min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Dattel-Mandel-Focaccia
3 Std. 20 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Bulgur-Auflauf
1h 20min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 Min