Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Wasser
- 200 g Roggenmehl Type 960
- 200 g Weizenmehl, glatt, Type 700
- 20 g Öl
- 20 g Schlagobers
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
Fülle und Fertigstellung
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 20 g Schalotten
-
75
g Blattspinat, TK, in Stücken, aufgetaut und ausgedrückt
veya 75 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten - 155 - 185 g Butter, in Stücken
- 100 g Erdäpfel, gekocht, geschält, in Stücken
- 100 g Topfen (ohne Flüssigkeit)
- 1 Eidotter
- ½ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3033 kJ / 725 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 godz.
Käsespätzle
45 min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1h 20min
Gebackene Speckknödel
50 min
Wälder Käsknöpfle
55min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 godz. 15 min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Frittaten
30min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Tiroler Kasnock’n
1 godz.
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min