Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Wasser
- 200 g Roggenmehl Type 960
- 200 g Weizenmehl, glatt, Type 700
- 20 g Öl
- 20 g Schlagobers
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
Fülle und Fertigstellung
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 20 g Schalotten
-
75
g Blattspinat, TK, in Stücken, aufgetaut und ausgedrückt
veya 75 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten - 155 - 185 g Butter, in Stücken
- 100 g Erdäpfel, gekocht, geschält, in Stücken
- 100 g Topfen (ohne Flüssigkeit)
- 1 Eidotter
- ½ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3033 kJ / 725 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiroler Kasnock’n
1h
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 godz. 20 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Käsespätzle
45min
Kärntner Kasnudln
1h 45 min
Gebackene Speckknödel
50 min
Frittaten
30min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2 Std. 30 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min