Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 325 g Zucker
- 40 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Eierlikörkuchen
1h 10min
Obstkuchen
1 Std.
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 Std.
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Schneller Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 Std. 30 Min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min