Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 325 g Zucker
- 40 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40min
Obstkuchen
1 Std.
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 Std.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 Std.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min