Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 325 g Zucker
- 40 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2h 30min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3小时 40 分钟
Eierlikörkuchen
1h 10min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Schneller Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Wiener Rehrücken
3小时 40 分钟
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 Std. 30 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min