Uyumlu sürümler
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 85 g Butter, in Stücken
- 200 g Blattspinatwürfel, TK
- 100 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Topfen, zerbröselt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 50 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 100 g Schlagobers
- 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2661 kJ / 635 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1065 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Frittaten
30 min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Tiroler Schlutzkrapfen
1 Std.
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Semmelknödel
50 min
Käsespätzle
45 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15 min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Erdäpfelwirler
1 Std.