Uyumlu sürümler
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 85 g Butter, in Stücken
- 200 g Blattspinatwürfel, TK
- 100 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Topfen, zerbröselt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 50 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 100 g Schlagobers
- 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2661 kJ / 635 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1065 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiroler Kasnock’n
1h
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Semmelknödel
50 min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Käsespätzle
45min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Frittaten
30min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min