Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 80 g Wasser
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Salz
- 15 g Öl
- 250 g Weizenmehl, griffig
Fülle
- 1000 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Minze, frisch (Nudelminze), Blättchen abgezupft
- ½ Bund Petersilie (isteğe bağlı)
- ¼ Bund Kerbel, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 400 g Bröseltopfen
- 1 TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- etwas Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Frittaten
30min
Zuckerreinkerl
2h 50min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Semmelknödel
50min
Käsespätzle
45min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Sacher-Gugls
1 Std. 30 Min
Kärntner Kasnudeln
1 godz. 45 min
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min
Omas Kärntner Reindling
2 godz. 25 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min