Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 80 g Wasser
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Salz
- 15 g Öl
- 250 g Weizenmehl, griffig
Fülle
- 1000 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Minze, frisch (Nudelminze), Blättchen abgezupft
- ½ Bund Petersilie (isteğe bağlı)
- ¼ Bund Kerbel, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 400 g Bröseltopfen
- 1 TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- etwas Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Semmelknödel
50 min
Osterpinzen
2 godz. 50 min
Hasenöhrl
1 godz.
Kärntner Kasnudeln
1 godz. 45 min
Zuckerreinkerl
2 godz. 50 min
Frittaten
30 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Kaspressknödelsuppe
1óra 35p
Tiroler Schlutzkrapfen
1 godz.
Omas Kärntner Reindling
2 Std. 25 Min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min