Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mandel-Mürbteig und Streusel
- 200 g Mandelblättchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 200 g Weizenmehl, glatt, Type 480
Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung
- 300 - 350 g Marillen
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eier (Größe M)
- 80 g Staubzucker
- 10 g Maisstärke
-
1
TL Tonkabohnen-Vanillezucker
veya 1 TL Vanillezucker - Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2317 kJ / 553 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisu Torte
6 Std. 40 Min
Schneller Beerenstrudel
50min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1hod. 30min
Buchteln mit Powidl
2u. 20min