Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mandel-Mürbteig und Streusel
- 200 g Mandelblättchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 200 g Weizenmehl, glatt, Type 480
Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung
- 300 - 350 g Marillen
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eier (Größe M)
- 80 g Staubzucker
- 10 g Maisstärke
-
1
TL Tonkabohnen-Vanillezucker
veya 1 TL Vanillezucker - Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2317 kJ / 553 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 Std. 40 Min
Eierlikörkuchen
1h 10min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 godz.
Heidelbeerschnecken
2 Std. 30 Min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15 min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Eva's Sachertorte
1h 40 min
Topfentorte mit Streusel
1 godz. 55 min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min