Marillen-Topfentorte mit Streuseln

Marillen-Topfentorte mit Streuseln

4.7 367 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 40 dk
8 Portionen

Malzemeler

Mandel-Mürbteig und Streusel
  • Mandelblättchen
    200 g
  • Butter weich, in Stücken
    150 g
  • Feinkristallzucker
    120 g
  • Salz
    1 Prise
  • Ei (Größe M)
    1
  • Weizenmehl, glatt Type 480
    200 g
Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung
  • Marillen
    300 - 350 g
  • Topfen, 20% Fett
    250 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Staubzucker
    80 g
  • Maisstärke
    10 g
  • Tonkabohnen-Vanillezucker
    1 TL
    1 TL Vanillezucker
  • Staubzucker zum Bestreuen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 94 mg
Protein 14 g
Kalori 2317 kJ / 553 kcal
Yağ 33 g
Lif 6 g
Doymuş Yağ 15 g
Karbonhidrat 49 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...