Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di catalogna (800 g se da pulire)
- 1 pizzico di sale
- 300 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino puliti
- 60 g di vino bianco secco
- 8 fettine di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12h 30min
Cozze ripiene
1h 30min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Canapè al prosciutto Serrano
40 min
Crema di patate con polpo
1h