Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di catalogna (800 g se da pulire)
- 1 pizzico di sale
- 300 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino puliti
- 60 g di vino bianco secco
- 8 fettine di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Stelle di mare
30min
Barchette agli asparagi e salmone
50 min
Brodetto alla triestina
1u.
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Zuppa di crostacei e seppie
1u.
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Riso Venere con capesante
45 min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1u.
Insalata di mare
1h 30min