Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2703 kJ / 646 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 34.4 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne valtellinesi
2sa
Gnocchi di zucca al Taleggio
1sa 10 dk
Insalata russa
1sa
Cannelloni spinaci e ricotta
1sa 30 dk
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1sa 15 dk
Girelle alle erbe con bresaola
8sa
Crostata di fiori e zucchine
1sa 35 dk
Gnocchi di polenta
25 dk
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Conchiglioni agli spinaci
1sa 15 dk
Crespelle prosciutto e mozzarella
1sa 30 dk