Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2703 kJ / 646 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 34.4 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta brisée
10 dk
Frittelle di patate
45min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2 Std. 10 Min
Bignè al formaggio
1sa 5 dk
Quiche ai pomodorini
1h
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Strudel di verdure
2 godz.
Focaccia con la crescenza
1 godz. 45 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min