Cihazlar ve Aksesuarlar
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
8 portions
Malzemeler
Olive Tapenade
-
pitted black olives2 oz
-
pitted green olives2 oz
-
capers1 tbsp
-
sun-dried tomatoes drained2
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika⅛ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
water17 ½ oz
-
new potatoes peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)7 oz
-
red bell peppers3 oz
-
mushrooms (isteğe bağlı) sliced (approx. ¼ in.)2 oz
-
large eggs6
-
whole milk2 oz
-
ground paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
9.7 g
Kalori
687 kJ /
164 kcal
Yağ
11 g
Lif
1.8 g
Karbonhidrat
5.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Spanish Tapas
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken Garam Masala
50 dk
Shrimp Mousse
35 dk
Rustic Potatoes with Chorizo
40 dk
Chicken Cacciatore with Orzo
1sa 5 dk
Mushroom Risotto
30 dk
White Bean and Feta Dip
5 dk
White Bean Soup
2sa 45 dk
Rosemary Polenta with Mushrooms
1sa 40 dk
Greek Rice
1sa 20 dk
Ratatouille with Pecorino
1sa 5 dk
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 dk
Basque Chicken
1sa 10 dk