Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
TM6 TM5

Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade

4.0 (3 değerlendirme)

Malzemeler

Olive Tapenade

  • 2 oz pitted black olives
  • 2 oz pitted green olives
  • 1 tbsp capers
  • 2 sun-dried tomatoes, drained
  • 5 fresh basil leaves
  • ⅛ tsp smoked paprika
  • 1 tsp balsamic vinegar

Tortilla

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
  • 3 oz red onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 4 sprigs parsley, leaves only
  • ½ oz olive oil, plus extra to grease
  • 17 ½ oz water
  • 7 oz new potatoes, peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)
  • 3 oz red bell peppers
  • 2 oz mushrooms, sliced (approx. ¼ in.) (isteğe bağlı)
  • 6 large eggs
  • 2 oz whole milk
  • ½ tsp ground paprika
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
687 kJ / 164 kcal
Protein
9.7 g
Karbonhidrat
5.6 g
Yağ
11 g
Lif
1.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler