Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)

Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)

3.8 4 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 raciones

Malzemeler

Jugo de gallo
  • 1 capón de corral
  • 1 cebolla en gajos
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de vino blanco
  • 1 limón (reserve ralladura para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
  • 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
Merluza al vapor
  • 500 g de agua
  • 3 - 4 hojas de limonero
  • 1 - 2 ramitas de tomillo fresco (reserve una ramita para decorar)
  • 4 cebollitas francesas
  • 4 lomos de merluza (150 g c/u)
  • 1 pellizco de sal

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 30.1 g
Kalori 676 kJ / 162 kcal
Yağ 3.8 g
Lif 0.5 g
Karbonhidrat 1.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...