![Amandine à la cerise Amandine à la cerise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/660FCC3E-075A-4070-A873-E2E85B66EEF9/Derivates/2CB119DB-572B-4A2B-ABCB-DD3AD5641593.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 1 œuf
- 200 g de confiture de cerises
La garniture
- 100 g d'amandes en poudre
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 gouttes d'extrait naturel d'amande
- 20 g de sucre glace maison (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2858 kJ / 681 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 86 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clafoutis exotique aux abricots secs
1 godz. 45 min
Jalousie aux pommes
1 Std. 25 Min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1 godz. 45 min
Galette bressane
13 godz.
Gâteau au fromage, façon japonaise
1h 5min
Cake aux fruits confits
4 Std.
Galette des rois aux poires et aux raisins
1h 50min
Roulé de pain
1 Std. 15 Min
Tourtière aux pruneaux
55 min
Croustade aux pommes
50min
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3h
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min