Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g di miso bianco (shiro)
- 40 g di mirin
-
35
g di sake
veya 35 g di acqua - 30 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di sale
- 360 g di melanzane, a dadini (3x2 cm)
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto, a rondelle diagonali
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 670 mg
Alternatif tarifler
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere
7 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Barbabietole sottovuoto
3 godz. 30 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min