Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 24.6 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 15 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 Std. 40 Min
Patate Sottovuoto
2 godz.
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2 godz.
Contorno di melanzane sottovuoto
40min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 dk
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30 min.
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min