Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 140 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Gamberi freschi sottovuoto
1 Std.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Contorno di melanzane sottovuoto
40 min
Albicocche sottovuoto con crema inglese
2 Std. 30 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30 min