Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 15 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Hojaldre caramelizado
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
Merengue
- 1 clara de huevo
- 30 g de agua
- 100 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 200.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Canutillos de crema
3 Std.
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Milhojas con crema de vainilla
5 Std.
Crema pastelera
10min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tocino de cielo
4h 30 min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Brazo de gitano
3 Std.