Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almíbar
- 50 g de agua
- 50 g de licor de anís
- 50 g de azúcar
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 1 huevo
- 50 g de azúcar
- 30 g de maicena
- 1 yema de huevo
Masa
- 20 g de mantequilla en trozos
- 200 g de leche
- 50 g de licor de anís
-
100
g de mantequilla en trozos
veya 100 g de aceite de girasol - 50 g de azúcar (y algo más humedicido para decorar)
- 25 g de levadura prensada fresca
- 2 yemas de huevo
- 650 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- huevo batido para pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 12 raciones
- Kalori
- 19649.8 kJ / 4700.9 kcal
- Protein
- 115.4 g
- Karbonhidrat
- 674.4 g
- Yağ
- 159.6 g
- Doymuş Yağ
- 82.5 g
- Lif
- 25.6 g
- Sodyum
- 897.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orejas de carnaval
30 min
Roscón gallego
1h 30min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Coca con cabello de ángel y nueces
1h 20min
Coca dulce de anís y almendras
50 min
Coca de Llavaneres
1h
Buñuelos de viento
1h
Coca de Sant Joan
1h
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 godz. 15 min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Bica de Castro Caldelas
1h 20min
Brazo de gitano
3h