Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de azúcar glas
- 1 cucharada de queso mascarpone (isteğe bağlı)
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de leche
- 3 huevos
-
50
g de harina de repostería
veya 50 g de maicena - 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (en un solo trozo)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
Montaje
- 16 sobaos pequeños (aprox. 320 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 3650 kJ / 873 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 80.4 g
- Yağ
- 56.2 g
- Doymuş Yağ
- 32.9 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 175.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Bartolos
40min
Natillas caramelizadas (Leite creme)
4h 25min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5h
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Cuajada con miel y frutos secos
2h
Huesillos extremeños (Extremadura)
40min
Arroz con leche al estilo asturiano
1h
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Leche frita
2 godz. 45 min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h