Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 70 g de azúcar
- 200 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 70 g de mantequilla en trozos pequeños
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de licor de anís
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 800 - 850 g de harina de trigo (ver sugerencia)
- ½ cucharadita de sal
Para freír y rebozar
- 600 - 800 g de aceite para freír
- 80 - 100 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 54.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orejas de carnaval
30 min
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3h 30min
Pudin de frutos rojos
10hod. 30min
Berlinesas rellenas de crema
4h 20 min
Huesillos extremeños (Extremadura)
40 min
Tarta de piña al revés
40 min
Pestiños andaluces
1j
Rosquillas
30 min
Leche frita
2h 45 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10 min