Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 70 g de azúcar
- 200 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 70 g de mantequilla en trozos pequeños
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de licor de anís
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 800 - 850 g de harina de trigo (ver sugerencia)
- ½ cucharadita de sal
Para freír y rebozar
- 600 - 800 g de aceite para freír
- 80 - 100 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 54.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orejas de carnaval
30min
Roscón gallego
1h 30min
Flores de carnaval
40min
Tortas blandas de anís
1h 20min
Pestiños borrachuelos
50 分钟
Pestiños andaluces
1h
Rosquillas
30min
Roscos chiclaneros
1h
Pudin de pan
3h
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Tarta de piña al revés
40min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1小时 10 分钟