Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bizcocho genovés
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Nata montada y trufa de chocolate
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de agua
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos pequeños
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 79.5 g
- Yağ
- 30.5 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 159 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Tarta San Marcos
4h
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Crema pastelera
10min
Tarta Sacher
3h
Milhojas de chocolate y caramelo
2h
Tronco de Navidad
8h 30min
Nata de trufa
8u. 15min
Brazo gitano de café
1 godz. 30 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Brazo de gitano
3h