Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 artichauts poivrade
- jus de citron, pour les artichauts
- 1 oignon blanc, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
- 100 g de lardons
- 100 g de vin blanc
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau ou à hauteur du contenu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1374 kJ / 331 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 51 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aïoli traditionnel
10 dk
Tian aux anchois, olives et romarin
1 Std. 20 Min
Pompes à l'huile
3 Std.
Soupe au pistou
1h 25min
Soupe au pistou
40 Min
Soupe au pistou
40 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Pissaladière
3 Std.
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1hod.