Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 artichauts poivrade
- jus de citron, pour les artichauts
- 1 oignon blanc, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
- 100 g de lardons
- 100 g de vin blanc
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau ou à hauteur du contenu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1374 kJ / 331 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 51 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Tian aux anchois, olives et romarin
1h 20 min
Pissaladière
2h 10 min
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Pois gourmands farcis au crabe
45min
Pissaladière classique
2h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Aïoli traditionnel
10 Min