Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1904 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3 Std. 30 Min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 Std. 20 Min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Wholemeal Mantou
1 Std.
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Curry chicken
1 Std.
Homemade Pandan Kaya
55 min