Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1904 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hot and sour soup
20 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 Std. 35 Min
Indonesian Vegetable Spring Roll
Değerlendirme yok
Kimchi Sauce
20 min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Mushroom cappuccino
25 min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Lemongrass Lychee Splash
3h 20min
Bee Hive Cake
2 godz. 50 min
Homemade Pandan Kaya
55min