Cihazlar ve Aksesuarlar
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
327 mg
Protein
5 g
Kalori
243 kJ /
58 kcal
Yağ
4 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
All Things Eggs
12 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Homemade Fish Ball Soup
2sa
Sesame Crème
10 dk
Taiwanese Traditional Meat Floss
1sa 40 dk
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 dk
Hakka Yam Abacus
20 dk
Shallot Oil
25 dk
Quick Steamed Buns (Mantao)
1sa
Mapo tofu
15 dk
Chicken porridge with century egg
30 dk
Clams in White Wine with Cilantro
25 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1sa 45 dk