Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Mapo tofu
15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Sukiyaki
55 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min