Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Pork Trotter Jelly
8 godz.
Salted Vegetables Duck Soup
2u. 5min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3h