Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salted Fish Pork Belly
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Hakka Yam Abacus
20p
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20p
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min