Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g azeite
- 2 - 3 dentes de alho cortados ao meio
-
200
g cebola cortada em fatias
veya 200 g cebola roxa cortada em fatias
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 20 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear frango em cubos
15 Min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25min
Refogar 200-300 g de cebola
20 Min
Refogar 200 g de cebola
25min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 Min
Refogar 350 g de chalota
25min
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Saltear 250 g de chalota
20 Min
Saltear 300 g de cebola
Değerlendirme yok
Refogar 250 g de chalota
25min
Saltear 200 g de cebola
20 Min