Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g salsa
- 50 g queijo parmesão
- 250 g espinafres descongelados escorridos
- 300 g salmão fresco cortado em cubos
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 800 g água
- 600 g batata (de casca vermelha, p/ fritar) cortada em cubos
- 2 ovos
- 100 g cebola
- 100 g cenoura
- 30 g azeite
- 200 g natas
- ½ limão, só o sumo
- 1 c. chá de mostarda
- Besin Değeri
- şuna göre 6 doses
- Kalori
- 2826 kcal
- Protein
- 114 g
- Karbonhidrat
- 192 g
- Yağ
- 204 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canelones de salmão
1 Std.
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Empadão de peixe
1 Std.
Folhado de bolonhesa e espinafres
1 Std.
Tagliatelle com salmão
35 Min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Lasanha de salmão e camarão
1 Std. 30 Min
Lasanha de atum
1 Std.
Empadão de lulas
1 godz. 25 min
Bacalhau gratinado com camarão
50min