Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra

Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra

3.0 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 100 g de aceitunas negras sin hueso (y un poco más para servir)
  • 30 g de almendra cruda sin piel (y un poco más para servir)
  • 650 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 320 g de pasta seca tipo macarrón
  • 50 g de queso rallado

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 1631.9 mg
Protein 14.2 g
Kalori 1663 kJ / 398 kcal
Yağ 12.3 g
Lif 4.9 g
Doymuş Yağ 3.4 g
Karbonhidrat 57.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...