Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di alloro fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di vino rosso corposo, tipo Cannonau
- fette di pane casereccio o polenta tostate, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1035.4 kJ / 247.3 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla trasteverina
45 dk
Trippa in rosso con patate
1sa 30 dk
Coniglio alla ligure
3sa 20 dk
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Faraona ai funghi porcini
1hod. 10min
Marinatura per la selvaggina
20min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa all'empolese
1h 15min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2sa
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min