Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 100 g di pangrattato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di passata di pomodoro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2899 kJ / 693 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 46.4 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Cotolette di spinaci
40 λεπτ.
Fiadoni
1hod.
Parrozzo
1h 10 min
Anellini alla pecorara
2hod.
Crostata morbida con tonno e misticanza
1hod.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Cotolette di spinaci
1hod.
Ciambelline al vino rosso
1hod.
Polpettone di tonno
35 λεπτ.
Pasta e patate con provola
1hod.
Pasta e ceci con pomodorini
40 λεπτ.
Pasta patate e provola
55min