Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1000 g di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa in umido
1h 10min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Paté di fegatini
30min