Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1000 g di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Paté di fegatini
30 Min
Trippa alla romana
2 Std.
Trippa alla trasteverina
45 Min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min