Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 200 g di piselli freschi, puliti
-
400
g di totani freschi, a pezzi
veya 400 g di totani congelati, decongelati - 1 lime, preferibilmente biologico
- 3 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 11.4 g
- Doymuş Yağ
- 64 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Insalata di calamari
55 Min
Calamari alla marchigiana
35min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Moscardini al limone
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Anelli di totano in umido
30min
Calamari in umido
55 Min